41 χρόνια αδιάκοπης παρουσίας στην εκπαίδευση

7:09 μ.μ.ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ




41 χρόνια αδιάκοπης παρουσίας στην εκπαίδευση, συμπληρώνοντας το έργο του σχολείου, με μεγάλη συνέπεια, αποτελεσματικότητα και πρωτοτυπία.
Περισσότεροι από 3750 πτυχιούχοι ΑΕΙ  και ΤΕΙ  υπήρξαν μαθητές μας.
Η απόβλεψή μας πάντοτε ήταν η ευρύτερη στροφή των νέων προς την ΣΚΕΨΗ και τη ΓΝΩΣΗ.
Μελετούσαμε και μελετάμε μαζί τους με σκοπό το (υπέροχο) πνευματικό «μπόλιασμα» των μαθητών, κατά την έκφραση του Ε. Παπανούτσου.
Παράλληλα τους μυήσαμε και τους ενθαρρύναμε και προς την άθληση θεωρώντας αυτήν την κατεύθυνση σημαντικότατο παράγοντα σκληρής προσπάθειας και αποφυγής των  ναρκωτικών κλπ.
Δημιουργήσαμε το Αθλητικό κέντρο στην Παλλήνη που το χρησιμοποιούν μέχρι σήμερα ΔΩΡΕΑΝ με πολύ  καλά αποτελέσματα ως προς τη συνολική φιλοσοφία ζωής.
ü  Στην 5ετία 1980-85 δημιουργήσαμε το «Στέκι Αυτοδιαχείρισης» στην πλατεία Αγ. Ιωάννου με απόφοιτους του φροντιστηρίου μας.
ü  Στη 5ετία 1987-1992 δημιουργήσαμε το γραφείο «Ψυχολογίας και Επαγγελματικού Προσανατολισμού» με τη βοήθεια ψυχολόγων.
Διοργανώσαμε :
ü  Σεμινάρια για τον Σπινόζα - Φιλοσοφίας (ομιλ. Π.Παπαδόπουλος Π., Λίποβατς, Γεωργίου) – Ψυχολογίας (ομιλ. Κ. Τσιμπούκης),
ü  Αγώνες Επιχειρηματολογίας (ομιλ. Παπαδόπουλος),
ü  Oμιλίες και Aναγνώσεις φιλολογικών κειμένων (ομιλ. Μπάστας Ε.)
ü  Πολιτιστικές Εκδρομές (Επίσκεψη στο Μουσείο της Ακρόπολης-παραστάσεις στο Ηρώδειο)
ü  Επίσης,  πολλές εκδρομές σε διάφορα μέρη της Ελλάδας και πολλές εκδηλώσεις διασκέδασης.
ü  Αθλητικούς Αγώνες (Ποδοσφαίρου- Basket -  Κολύμπι - Πινγκ Πόνγκ) μέχρι και σήμερα.
Προσπαθούμε να επηρεάσουμε τον κάθε μαθητή να αγαπήσει το διάβασμα όχι μόνο, αλλά να πετύχει την ολόπλευρη ανάπτυξή του.
*********************************************************************
Τα δίδακτρα στο φροντιστήριό μας ήταν πάντοτε και είναι χαμηλά-δυσανάλογα του αποτελέσματός μας.
Η μακρόχρονη εμπειρία μας και η αγάπη για την δουλειά μας  υποδεικνύουν τις κατάλληλες εναλλακτικές διαδρομές, ώστε να προφέρουμε τη μέγιστη βοήθεια τόσο στον άριστο, όσο και στο μέτριο μαθητή και στο μαθητή με κενά, προκειμένου να μεγιστοποιήσει την επίδοσή του. Για το λόγο αυτό επιμένουμε ιδιαίτερα στη σύνθεση ομοιογενών τμημάτων με μοναδικό κριτήριο το μαθησιακό επίπεδο στο οποίο βρίσκεται ο μαθητής.
Θεωρείστε δεδομένο ότι, με οδηγό το υψηλό επίπεδο διδασκαλίας και βοηθό το δικό σας αγώνα, είναι βέβαιη η επιτυχία σας ανεξάρτητα από τα  κενά και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Μοναδικό ζητούμενο από εσάς είναι να έχουμε συμπαράσταση στο έργο μας τη δική σας προσοχή και προσπάθεια, για να φτάσουμε μαζί στην επίτευξη του κοινού μας στόχου, που δεν είναι παρά μόνο η επιτυχία σας.



Εμπιστευθείτε λοιπόν το φροντιστήριο μας, το πιο «αυστηρό» αλλά και το πιο αξιόπιστο, υπεύθυνο και με το μεγαλύτερο κύρος στην πόλη μας. Εγγύηση της αποτελεσματικότητας των μεθόδων που ακολουθούμε όλα αυτά τα χρόνια, είναι οι καταστάσεις των επιτυχόντων του φροντιστηρίου μας από το 1974, οι οποίες έχουν αναρτηθεί στο χώρο του φροντιστηρίου αλλά και στην ιστοσελίδα μας: www.bakoula.gr (επιτυχόντες).
Αυτές οι καταστάσεις αποτέλεσαν και αποτελούν την μοναδική μας διαφήμιση.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

0 σχόλια

ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ TV

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Το 1992 το φροντιστήριό μας ξεκίνησε να εκδίδει την εφημερίδα ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ και η έκδοσή της συνεχίστηκε μέχρι το 2010. Σήμερα, σχεδιάσαμε την αναβίωσή της σε ηλεκτρονική μορφή διατηρώντας το μορφωτικό και εκπαιδευτικό περιεχόμενό της. Το φροντιστήριό μας, μέσω της ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗΣ σας προσφέρει άρθρα σύγχρονου προβληματισμού και ενημέρωσης σε θέματα που αφορούν την εκπαίδευση, τις επιστήμες, το περιβάλλον και τον αθλητισμό.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ