Τα "καλοκαιρινά" μας πιστεύω!

10:36 μ.μ.ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗΤα "καλοκαιρινά" μας πιστεύω!

Το καλοκαιρινό μας πρόγραμμα δε δημιουργεί άγχος στους μαθητές μας, διότι παρακολουθούν τα μαθήματα χωρίς την πίεση του χρόνου, αυξάνουν τη γνώση τους σε χρήσιμα αντικείμενα, βελτιώνουν την κριτική τους ικανότητα και προετοιμάζονται - οι μαθητές της Γ' Λυκείου - για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις αποτελεσματικά: διδάσκονται και εμπεδώνουν ένα μεγάλο μέρος της ύλης, στην οποία θα εξεταστούν για τις θέσεις των ΑΕΙ και ΤΕΙ.
Η πολύχρονη πείρα μας (από το 1974), η μεγάλη συνέπεια στη γνωστική διαδικασία κι η παιδαγωγική επικοινωνία με τους μαθητές μας αποτελούν ιδανικές συνθήκες για την καλύτερη απόδοση των μαθητών. Επιπροσθέτως, υιοθετούν δημιουργικό πρόγραμμα και τρόπο σκέψης, γνώσης και προσπάθειας με βέβαιο αποτέλεσμα τη δυνητική τους αυτοπραγμάτωση.
Στέλιος Μπακούλας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

0 σχόλια

ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ TV

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Το 1992 το φροντιστήριό μας ξεκίνησε να εκδίδει την εφημερίδα ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ και η έκδοσή της συνεχίστηκε μέχρι το 2010. Σήμερα, σχεδιάσαμε την αναβίωσή της σε ηλεκτρονική μορφή διατηρώντας το μορφωτικό και εκπαιδευτικό περιεχόμενό της. Το φροντιστήριό μας, μέσω της ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗΣ σας προσφέρει άρθρα σύγχρονου προβληματισμού και ενημέρωσης σε θέματα που αφορούν την εκπαίδευση, τις επιστήμες, το περιβάλλον και τον αθλητισμό.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ