Η οδός της επιτυχίας

11:17 μ.μ.ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ


Για να ανταποκριθεί η χώρα μας στις απαιτήσεις της "νέας εποχής" χρειάζεται να ξαναβρεί τη μεγάλη αγωνιστικότητα που είχε. Αυτή η αγωνιστικότητα, στην πολύ κρίσιμη ηλικία των μαθητών, επιτυγχάνεται με σοβαρή δουλειά:
1ον στον τομέα ΣΚΕΨΗΣ και ΓΝΩΣΗΣ άρα της μόρφωσής τους και
2ον σε επίπεδο σωματικής προσπάθειας - δηλαδή στον τομέα της άθλησης, ώστε να αυξάνουν την αντοχή τους, την επιμονή τους και να βελτιώνουν την υγεία τους. Έτσι μπορούν να επιτυγχάνουν ισοζύγιο πνευματικής και ψυχικής ενέργειας με μεγάλη ικανοποίηση, με χειροπιαστά αποτελέσματα, χωρίς ηττοπάθεια, χωρίς φθορά. 
Εμείς παρέχουμε τα μέσα υλοποίησης αυτού του σημαντικού για τη ζωή τους μοντέλου:
1. Με το απαιτητικό και αποτελεσματικό πρόγραμμα του φροντιστηρίου, εφαρμοζόμενο ήδη εδώ και 40 χρόνια, από το 1974 και
2. Με τη ΔΩΡΕΑΝ ΑΘΛΗΣΗ στο Αθλητικό μας Κέντρο στην Παλλήνη (κολύμπι, ποδόσφαιρο, μπάσκετ, γυμναστήριο). Αποτελεί προσφορά μας στους μαθητές μας εδώ και 20 χρόνια με σημαντική επίδραση στη φιλοσοφία τους.
Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι η σωστή προετοιμασία των μαθητών μας για τις πανελλήνιες εξετάσεις αλλά κι η ανάπτυξη της αγωνιστικότητας, η οποία είναι πολύ χρήσιμη για τη ζωή τους.

Στέλιος Μπακούλας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

0 σχόλια

ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ TV

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Το 1992 το φροντιστήριό μας ξεκίνησε να εκδίδει την εφημερίδα ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ και η έκδοσή της συνεχίστηκε μέχρι το 2010. Σήμερα, σχεδιάσαμε την αναβίωσή της σε ηλεκτρονική μορφή διατηρώντας το μορφωτικό και εκπαιδευτικό περιεχόμενό της. Το φροντιστήριό μας, μέσω της ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗΣ σας προσφέρει άρθρα σύγχρονου προβληματισμού και ενημέρωσης σε θέματα που αφορούν την εκπαίδευση, τις επιστήμες, το περιβάλλον και τον αθλητισμό.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ